Mobile Legends Son Güncellemeden Sonra Bizi Bekleyenler!


Değerli dostlarım herkese merhabalar,

Bugün gelen yeni güncelleme ile ilgili yazımı yazıyorum.
Oyuna gelmiş en sağlam güncelleme, oyunu League of Legends ile yarıştan çok sollamayı başarmıştır.
Oyun tarihinin en iyi güncellemesi olduğunu direk anlamak için profil kısmınıza bakın: ‘Rozetleri, derecenizi, içeriklerin ayrıntılarını, profilinizi ziyaret edenleri görebilme işlevi, kamera ayarları, oyun içi performanslar, kahramanların skill değişimleri, yeni heronun kostümü, çalılar, minyonların değişimleri…’



Oyun muazzam derece de çekici bir hal almış durumda. Uzun lafın kısası anlatmaya başlıyorum…

1-) Gord’un ultisinde kameranın görüş açısının genişlemesi. Mükemmel derece de oyuna katkısı çok yüksek olabilecek bir özellik bu. Herkesin mustarip olduğu görüş açısı, bu vasıtayla genişlemiş oldu.

2-) Minyonlar çalılara yakınlaştırıldı. Bu güncelleme ile birlikte artık suikastçiler gerçekten görevlerini daha iyi bir şekilde gerçekleştirebilecek ve pusu atma butonu sık sık kullanılacak. !Pusuya Dikkat!

Çalı içinde minyon keserken gözükmeyeceksiniz. İşin ilginç yanı takım halinde bir çalı da daha rahat pusu kabiliyetinizi kullanabileceksiniz. Görünmezlik etkisi  natalia içinde geçerli.


3-) Profiller muhteşem olmuş. Artık rahat rahat rütbenizi gösterebileceksiniz. Aldığınız madalyalar mükemmel bir şekilde sıralı durumda gözükecek. Bununla birlikte profilinize gelenleri daha doğrusu ziyaret edenleri görebileceksiniz. ‘Kızlar akın etmiş durumda.’ : )

*Artık arkadaş eklemek için sadece oyun alanında savaşmanız lazım veya birinin adını bizzat alıp öyle yazarak ekleyebilirsiniz.

*Sık kullanılan kahramanlar ve son zamanlarda kazandığın ilk üç kostüm ve herolar profilinizde yer alacak.

*Mühür sayfası geldi. Kazandığınız başarılar neticesinde hem Madalya köşesi hem de Mühür sayfası aktif olarak çalışacak.
 

Mühür Sayfası

Madalya Köşesi


4-) Oyun içinde oynadığınız heroların galibiyet oranlarını gösteren tabloya iyi bir düzenleme gelmiş. İnsanın baktıkça bakası geliyor.



5-) Oyun içindeki donmalar, ping unsuru neredeyse giderilmiş durumda.

6-) Aramıza hoş geldin Hylos. Evet yeni bir hero aramıza katıldı. Kendileri tank olur. Mükemmel derece de mana karşılığı can alma yeteneğine sahip. League of Legends’ın ormancısı Hecarim’e kafa atacak derece moba sürümlü heromuz. Kostümü için indirim bekliyoruz. Belki hediye edecek birkaç baba yiğit vardır :)

*Hylos Özellikleri:


*Kostümlü Hali



7-) Geldik Buff yiyenlere… Clint’in pasifi ciddi derece de ağır hasar veriyordu. Ona güzelce bir ayar çekmişler. Tigreal gibi tanka bile bugün buff yapıldı. Artık eskisi kadar hasar veremeyecek. Gord’un pasifi düşürüldü.  



8-) En sevdiğim olay belki de: Diyelim ki dostlarım bir arkadaşınızın oyun tarzını beğendiniz. Oynadığı heroyu da beğendiniz.

  ‘’Ulan!’’ dediniz kendinize bu adamın eşya setini kendime yapayım. İşte direk profilinize girip arkadaşlar veya popüler oyunculardan bu eşya setini seçtiğiniz heroya yapabileceksiniz. Bu listede dünyanın en iyi oyuncuları da olacak.

En İyi Oyuncuların Eşya Setleri



İki Gün Sonra Efsanevi Başarı ve Mistik Liglerinde beni göreceksiniz. Biraz çaba ve gayret ile oyundan zevk alın. Unutmayın antrenman sahası Klasik ve Kulüptür, Sıralama maçlarına girip hero denemeyin. Bizleri Kanser etmeyin!

Yorumlar

Popüler Yayınlar