Mobile Legends - Chang'e Nasıl Oynanılır?



Herkese merhabalar değerli dostlar. Bugün sizlere Chang'e kahramanını tanıtmak için buradayım.
Tanıtma amacımın asıl sebebi kahramanın çıkış tarihinden bu yana gereken ilgiyi görmemesi.
Ciddi anlamda üstüm hasara sahip bu heroya bazı oyuncuları özendirip oyunda kazandırmak için bu yazıyı kaleme almayı düşündüm. Umarım sizde gereken önemi gösterip 32 Bin savaş puanı ile markette bulunan bu kahramana sahip olursunuz.

Büyük Ejder'in öğrencisi olan Chang'e, Zilong'un yanında eğitim için görevlendirilir. II.Dünya savaşının ortaya çıkmasıyla birlikte Zilong, savaşta görevlendirilir. Yalnız kalan Chang'ê içinde bulunduğu toplumda yeteneklerini kontrol edemez hale gelir. Bununla birlikte kutsal hapları şeker zannedip yemesiyle Büyük Ejder'in öfkelenmesine sebep olur. Ceza olarak onu II. Dünya Savaşı'na göndermeye karar veren Büyük Ejder, merhametinden ötürü de ona kutsal ay ile donatır ve onu koruması amacıyla Ölümsüz Ay Sarayı kostümünü inşa eder. Chang'e'nin üzerinde oturduğu hilal onu koruyan bir unsurdur.

Rolü: Büyücü
Uzmanlık Alanı: Cellat ve Dürtme

Dayanıklılık ve saldırı açısından zayıf olsa da yetenek etkileri bakımından oldukça güçlüdür. Zorluk seviyesi ile birlikte gelen kitle kontrol gücünü savaş esnasında yönetmek oldukça zordur. Bu yüzden çoğu kişi seçmeyi tercih etmez. 

Pasifi: Şanlı Tavşan adıyla karşımıza çıkar. Her 40 Biu! Biu! Biu! saldırısından sonra büyü hasarı biriktirir. 40 vuruş biriktirdikten sonra 30 büyü gücü kazanır. Eğer biriktirme esnasında ölürse 15 Biu! puanı düşer. Diyelim 39 puan biriktirmişse bu öldükten sonra 15 eksilir ve 24'e düşer. Tekrar arttırmak için rakiplere saldırmanız gerekir.

İlk Skill: Bırak Ay Işığı Parlasın
Bir hologram çemberi oluşturur ve düşmanlarını ortaya doğru çeker. Düşmanı yavaşlatır ve 250 büyü hasarı verir.

İkinci Skill-Pasif Arttırma: Biu! Biu! Biu!
 İlkeri doğru 5 atış yapar. Atışlardan en az üçü isabet ederse eğer bununla birlikte rakip bir saniyeliğine stun yani durdurma etkisi altına girer. Her atışın isabet etmesi ona Biu!puanı ekler. Başlangıç olarak 125 büyü hasarı verir. 

Üçüncü Skill-Ulti: Tavşan Bomba 
Belirlenen hedefe 6 füze fırlatır. Daire biçimi alan füzeler rakibi kovalar ve her biri 150 büyü gücü hasarı verir. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar